PALAUTUSKÄYTÄNTÖRETURN


----Käytäntömme kestää 14 päivää. Jos 14 päivää on kulunut siitä, kun olet fyysisesti vastaanottanut tilauksesi, emme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa." .Jotta tuote voidaan palauttaa, sen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu. Sen on myös oltava alkuperäispakkauksessa.Useita tuotetyyppejä ei voi palauttaa.Palauttaaksesi tuotteen sinun on esitettävä meille kuitti tai asiakirjat ostoksesta.Älä palauta ostosta valmistajalle.* Mikä tahansa esine, joka ei ole alkuperäisessä kunnossaan, on vahingoittunut tai josta puuttuu osia syistä, jotka eivät johdu meidän virheestämme.

* Jotkin kohteet palautetaan yli 30 päivän kuluttua toimituksesta.Palautukset (tarvittaessa)

Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautetun esineen, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa vahvistamme, että olemme vastaanottaneet sen. Ilmoitamme sinulle myös päätöksestämme hyväksyä tai hylätä palautuspyyntö.

Jos hakemus hyväksytään, palautus käsitellään ja luottokortit käytetään automaattisesti luottokorttiasi tai alkuperäistä maksutapaasi tietyn määrän päiviä kuluessa.Myöhästyneiden tai puuttuvien palautusten osalta (tarvittaessa)

Jos et ole vielä saanut palautusta, tarkista ensin uudelleen pankkitilisi.

Ota sitten yhteyttä luottokortin myöntäjän yksikköön, ja voi olla viive ennen kuin palautus on virallisesti lähetetty.

Ota siis yhteyttä pankkiisi. Se on usein asian käsittelyaika, joka on tarpeen ennen kuin palautus on lähetetty.

Jos et ole vieläkään saanut palautusta kaikkien näiden vaiheiden jälkeen, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@fora-offisiell.com.


Myyntikohteet (tarvittaessa)

Vain yhteishintaiset erät voidaan palauttaa. Valitettavasti myyntiartikkeleita ei palauteta.Vaihto (tarvittaessa)

Vaihdamme tuotteen vain, jos se on vahingoittunut tai vaurioitunut. Jos haluat tässä tapauksessa vaihtaa sen samaan tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@fora-offisiell.com.Lahja

Jos palautettu tuote on ostohetkellä merkitty lahjaksi ja se on lähetetty suoraan sinulle, saat lahjahyvityksen, joka vastaa palautuksen arvoa. Heti kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen, sinulle lähetetään lahjakortti sähköpostitse.Jos esinettä ei ostohetkellä merkitty lahjaksi tai jos lahjan lahjoittaja halusi mieluummin hankkia esineen ensin ja antaa sen sinulle myöhemmin, lähetämme palautuksen lahjan lahjoittajalle ja hän saa tietää, että olet palauttanut esineen.Sinun on itse maksettava lähetyskulut tavaran palauttamisesta. Toimituskuluja ei palauteta. Jos saat palautuksen, voit palauttaa postikulut vähennetään siitä.Riippuen asuinpaikastasi, kuinka kauan vaihtotuotteesi saaminen kestää, voi vaihdetun tuotteen saaminen voi vaihdella.Jos tuotteen arvo on yli 75 dollaria, harkitse sellaisen toimituspalvelun käyttämistä, jonka avulla voit seurata lähetystäsi tai ostaa toimitusvakuutuksen. Emme voi taata, että vastaanotamme tuotteen, jonka palautat meille.