Återbetalningspolicy sued

 RETURNERING----Vår policy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar efter att du fysiskt har fått din beställning kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.


För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen.Många typer av produkter kan inte returneras.För att göra en retur måste du visa upp ett kvitto eller ett bevis på köpet för oss.Vänligen returnera inte ditt köp till tillverkaren.* Alla varor som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på ett fel från vår sida.

* Alla varor som returneras mer än 14 dagar efter leverans.Återbetalningar (om några)

När vi har mottagit och inspekterat den returnerade varan skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att vi har mottagit den. Vi kommer också att informera dig om vårt beslut om huruvida vi godkänner din begäran om återbetalning eller inte.

Om din begäran godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och en kreditering kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt)

Om du ännu inte har fått din återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det kan dröja innan återbetalningen bokförs officiellt.

Därefter kontaktar du din bank. Det krävs ofta en handläggningstid innan återbetalningen bokförs.

Om du inte har fått din återbetalning efter att ha genomfört alla dessa steg kan du kontakta oss på info@kiidyaa.se .Försäljningsartiklar (om tillämpligt)

Endast varor till ordinarie pris kan återbetalas. Försäljningsvaror kan tyvärr inte återbetalas.Byten (om tillämpligt)

Vi ersätter endast en vara om den är defekt eller skadad. Om du vill byta ut den mot samma vara kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på info@kiidyaa.se Gåvor

Om den returnerade varan identifierades som en gåva vid inköpstillfället och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit som motsvarar värdet av din retur. När vi har mottagit den returnerade varan kommer ett presentkort att skickas till dig.Om varan inte identifierades som en gåva vid köptillfället, eller om gåvogivaren föredrog att ta emot varan först och ge den till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och de kommer att få veta att du har returnerat varan.Du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera varan. Fraktkostnaderna kan inte återbetalas. Om du får en återbetalning kommer returfraktkostnaden att dras av från den.Beroende på var du bor kan tiden det tar att få din utbytta produkt variera.Om du skickar en vara som är värd mer än 75 dollar bör du överväga att använda en frakttjänst där du kan spåra försändelsen eller köpa en fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få den vara du returnerar.