FAQ.

Mitkä ovat tuotteidesi toimitusajat?

Tilauksesi käsittely kestää 2-3 päivää ja sen jälkeen toimitusaika 1-2 viikkoa.

Toimitatko minne päin maailmaa?


Kyllä ehdottomasti. Toimitamme maailmanlaajuisesti.Haluatko toimittaa tuotteelle seurantatiedot?

Kyllä, odota 3 päivää tilauksestasi ja kysy meiltä sähköpostitse info@kiidya.com

Jotkut tuotteet puuttuvat tilauksestani, mitä tapahtuu?

Tuotteemme toimitetaan erikseen tilauksesi mukaan. Jos se sisältää esimerkiksi tavaraa kahdesta eri varastosta, toimituksia on kaksi. Loput tilauksesta saapuvat varmasti pian..

Sain vaurioituneen tuotteen. Mitä voin tehdä?

Olemme pahoillamme tästä. Lähetä meille kuva kyseisestä vahingoittuneesta tuotteesta sähköpostiin: info@kiidya.com, niin lähetämme sinulle samanlaisen korvaavan tuotteen mahdollisimman pian.En ole vieläkään saanut tilaustani. Mikä kestää niin kauan?

Pahoittelemme viivästystä. Joskus kansainvälinen toimitus voi kestää tulliselvityksen vuoksi odotettua kauemmin. Voit seurata tilaustasi ja nähdä missä se on milloin tahansa. Jos edelleen koet tarvitsevasi apua pakettisi jäljittämisessä tai haluat kysyä siitä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@kiidya.com

Onko sinulla vaihto- ja palautusoikeus?

Pyrimme parhaamme ratkaisemaan ongelmat, joita asiakkaamme voivat kohdata verkkotuotteidensa kanssa. Jos haluat silti saada hyvityksen tilauksestasi, voimme tietysti suorittaa maksun siinä tapauksessa, että valitus tehdään 30 päivän kuluessa tilauspäivästä ja kyseistä tuotetta/tuotteita ei ole myyty. Lue lisää hyvityslinkistämme.