FAQs.

Hvad er leveringstiderne for dine produkter?

Det tager 2-3 dage at behandle din ordre og 1-2 uger at levere.

Sender I til hele verden?

Ja, absolut. Vi sender til hele verden.


Tilbyder I oplysninger om produktsporing?

Ja, vent venligst 3 dage efter din bestilling og spørg os via e-mail til info@fora-offisiell.com

Jeg mangler nogle varer i min ordre, hvad sker der?

Vores produkter vil blive sendt separat i henhold til din ordre. Hvis din ordre indeholder varer fra to forskellige lagre, vil der være to forsendelser. Resten af ordren vil sandsynligvis ankomme inden for kort tid.

Jeg har modtaget en beskadiget vare. Hvad kan jeg gøre ved det?

Det er vi kede af at høre. Du skal blot sende os et billede af den beskadigede vare til e-mailadressen info@fora-offisiell.com, så sender vi dig en tilsvarende erstatningsvare hurtigst muligt.


Jeg har stadig ikke modtaget min ordre. Hvorfor tager det så lang tid?

Vi undskylder forsinkelsen. Nogle gange kan international forsendelse tage længere tid end forventet på grund af toldklarering. Du kan dog altid spore din ordre og se, hvor den befinder sig. Hvis du stadig har brug for hjælp til at spore din pakke eller har spørgsmål om den.

Har I en tilbagebetalingspolitik?

Vi gør vores bedste for at løse eventuelle problemer, som vores kunder har med deres onlinevarer. Hvis du stadig ønsker en tilbagebetaling af din ordre, kan vi færdiggøre betalingen, hvis regresset er inden for 30 dage fra ordredatoen, og de(t) pågældende produkt(er) er usælgelige. For yderligere oplysninger kan du læse mere om vores tilbagebetalingspolitik tilbagebetalingspolitik link.