Salgs- og handelsbetingelser

BRUGSVILKÅR

----

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af ELSIA. På hele siden bruger vi udtrykkene" vi"," os "og" vores " med henvisning til ELSIA. Denne hjemmeside, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester til rådighed på det, udbydes afelsia til dig, brugeren, betinget af din accept af alle de vilkår, betingelser, politikker og bekendtgørelser angivet heri.

Ved at besøge vores hjemmeside og/eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og Betingelser ("Vilkår og Betingelser", "Vilkår for brug"), herunder de vilkår, betingelser og politikker, der henvises til og / eller hyperlinket heri. Disse brugsbetingelser gælder for alle brugere af hjemmesiden, herunder, men ikke begrænset til, personer, der er besøgende, leverandører, kunder, Købmænd og/eller indholdsudbydere.Læs venligst disse vilkår for brug omhyggeligt, før du får adgang til og bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af hjemmesiden, accepterer du at være bundet af disse vilkår for brug. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, kan du muligvis ikke få adgang til hjemmesiden eller bruge dens tjenester. Hvis disse brugsbetingelser betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til dem.

Hvert nyt værktøj eller funktion, der føjes til denne butik, er også underlagt brugsbetingelserne. Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af brugsbetingelserne på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse brugsbetingelser ved at offentliggøre sådanne opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side fra tid til anden for ændringer. Ved at fortsætte med at få adgang til eller bruge hjemmesiden, efter at ændringerne er offentliggjort, accepterer du disse ændringer.Vores butik er hostet på Shopify Inc. Dette firma giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

AFSNIT 1-VILKÅR FOR BRUG AF ONLINEBUTIKKEN

Ved at acceptere disse brugsbetingelser erklærer du, at du er i eller over myndighedsalderen i din region, provins eller stat og har givet os tilladelse til at tillade mindreårige i din varetægt at bruge denne hjemmeside.

Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål eller overtræde nogen love i din jurisdiktion, når du bruger tjenesten (herunder, uden begrænsning, copyright-love).

Du må ikke overføre orme, vira eller nogen kode af destruktiv karakter.

En overtrædelse eller overtrædelse af nogen af Vilkårene vil resultere i øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

AFSNIT 2-VILKÅR OG BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at nægte service til nogen til enhver tid og af enhver grund.

Du forstår, at dit indhold (bortset fra dine kreditkortoplysninger) kan overføres uden kryptering, og at dette omfatter (a) transmissioner over flere netværk; og (b) ændringer foretaget med det formål at overholde og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Dine kreditkortoplysninger krypteres altid, når de overføres på tværs af netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, enhver brug af eller adgang til tjenesten eller enhver kontakt på hjemmesiden, hvorigennem tjenesten leveres, uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse.

Overskrifterne, der anvendes i denne aftale, er kun inkluderet for nemheds skyld og må ikke begrænse eller påvirke disse vilkår.

AFSNIT 3-OPLYSNINGERNES NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG RETTIDIGHED

Vi er ikke ansvarlige for unøjagtige, ufuldstændige eller forældede oplysninger på denne hjemmeside. Indholdet af denne hjemmeside er kun til generel orientering og bør ikke påberåbes eller anvendes som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere større, mere præcise, mere komplette eller mere aktuelle informationskilder. Hvis du stoler på indholdet af denne hjemmeside, gør du det på egen risiko.

Denne hjemmeside kan indeholde visse historiske oplysninger. Per definition er Historiske data ikke aktuelle og leveres kun til referenceformål. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i indholdet af denne hjemmeside til enhver tid, men vi er ikke forpligtet til at opdatere nogen af oplysningerne heri. Du anerkender, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores hjemmeside.

AFSNIT 4-SERVICE OG PRISÆNDRINGER

Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os ret til at ændre eller afbryde tjenesten (eller en del heraf) til enhver tid uden varsel.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen ændring i priser eller for nogen ændring, suspension eller afbrydelse af tjenesten.

Afsnit 5-produkter eller tjenester (hvis nogen)

Visse produkter eller tjenester er muligvis kun tilgængelige online via hjemmesiden. Mængderne af disse produkter eller tjenester kan være begrænsede, og deres returnering eller ombytning er strengt underlagt vores Returpolitik.

Vi har gjort alt for at præsentere så præcist som muligt farverne og billederne af de produkter, der vises i butikken. Vi kan dog ikke garantere nøjagtigheden af farvedisplay på din computerskærm. Vi forbeholder os ret til, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til en bestemt person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi forbeholder os ret til at udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængden af produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser og priser kan ændres til enhver tid uden varsel og efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på produkter eller tjenester på denne hjemmeside er ugyldigt, hvor det er forbudt ved lov.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale købt eller opnået af dig vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

AFSNIT 6-NØJAGTIGHEDEN AF FAKTURERINGS-OG KONTOOPLYSNINGER

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr.person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret af eller på den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings-og/eller leveringsadresse. Hvis vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte dig ved hjælp af den e-mail-adresse og/eller faktureringsadresse eller telefonnummer, der blev angivet på bestillingstidspunktet. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som vi mener kan være blevet placeret af forhandlere, forhandlere eller distributører. Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs-og kontooplysninger for alle køb foretaget fra vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

For mere information, se vores Returpolitik.AFSNIT 7-VALGFRIE VÆRKTØJER

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke overvåger, kontrollerer eller administrerer.

Du anerkender og accepterer, at vi giver dig adgang til disse værktøjer på et "som det er" og "som tilgængeligt" grundlag uden nogen garanti, repræsentation eller betingelse af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi er ikke ansvarlige for noget, der opstår som følge af eller i forbindelse med din brug af tredjeparts valgfrie værktøjer.

Enhver brug af dig af de valgfrie værktøjer, der tilbydes via hjemmesiden, er helt efter eget skøn og risiko. Derudover er det dit ansvar at informere dig selv om de vilkår og betingelser, hvorunder sådanne værktøjer leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere, og at acceptere disse vilkår og betingelser.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via hjemmesiden (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Disse nye tjenester og / eller funktioner vil også være underlagt disse vilkår for brug.

AFSNIT 8-TREDJEPARTS LINKS

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores Service, kan omfatte materialer fra tredjeparter.

Tredjeparts links på denne hjemmeside kan omdirigere dig til tredjeparts hjemmesider, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke forpligtet til at gennemgå eller evaluere deres indhold eller nøjagtighed, og vi garanterer heller ikke eller påtager os noget ansvar for indholdet eller hjemmesiderne eller andet indhold, produkter eller tjenester fra tredjepartskilder.

Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller skade i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner relateret til disse tredjepartshjemmesider. Læs venligst disse tredjeparters politikker og praksis omhyggeligt, og sørg for, at du forstår dem, før du deltager i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til disse tredjeparter.

AFSNIT 9-KOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDLÆG

Hvis du på vores anmodning indsender specifikt indhold (f.eks. som en del af din deltagelse i konkurrencer), eller hvis du uden vores anmodning sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, via mail eller på anden måde (samlet kaldet "Feedback"), giver du os ret til når som helst og uden begrænsning at redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og bruge enhver Feedback, du sender til os, i ethvert medie. Vi er ikke Og er ikke forpligtet til at (1) opretholde fortroligheden af eventuelle kommentarer; (2) kompensere nogen for eventuelle kommentarer; eller (3) Svar på eventuelle kommentarer.7. Vi kan, men er ikke forpligtet til at fjerne indhold og konti, der indeholder indhold, som vi efter eget skøn anser for at være ulovligt, stødende, truende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt, eller som krænker nogen parts intellektuelle ejendom eller disse brugsbetingelser. Du accepterer, at dine kommentarer ikke må krænke nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatliv, reklame eller andre personlige eller intellektuelle ejendomsrettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke må indeholde ulovligt, voldeligt eller uanstændigt materiale eller computervirus eller andre ondsindede programmer, der på nogen måde kan påvirke driften af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en person, du ikke er, eller forsøge at vildlede os eller andre med hensyn til oprindelsen af kommentarer. Du er eneansvarlig for alle kommentarer, du fremsætter, og deres nøjagtighed. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.ARTIKEL 10-PERSONLIGE OPLYSNINGER

Overførslen af dine personlige oplysninger i vores butik er underlagt vores Privatlivspolitik. Klik her for at se vores Privatlivspolitik.

AFSNIT 11-FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER

Fra tid til anden kan der være oplysninger på vores hjemmeside eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser i forbindelse med produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger, leveringstider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger på Tjenesten eller en relateret hjemmeside er unøjagtige, til enhver tid uden varsel (herunder efter at du har afgivet din ordre).

Vi er ikke forpligtet til at opdatere, ændre eller afklare oplysninger om tjenesten eller en relateret hjemmeside, herunder men ikke begrænset til prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen specifik opdaterings-eller opdateringsdato, der anvendes på Tjenesten eller en relateret hjemmeside, skal defineres for at angive, at alle oplysninger, der tilbydes i tjenesten eller på en relateret hjemmeside, er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12-FORBUDTE ANVENDELSER

Ud over de andre forbud, der er angivet i Brugsbetingelserne, er det forbudt at bruge hjemmesiden eller dens indhold:
(A) til ulovlige formål; (b) at tilskynde andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde enhver lokal ordinance eller enhver international, føderal, provinsiel eller statslig regulering, regel eller lov; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, ærekrænkelse, bagvaskelse, injurier, nedgøre, skræmme eller diskriminere nogen på grund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falsk eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller overføre vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kan bruges til at kompromittere funktionaliteten eller driften af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) at spam, phish, kapre, udpresse oplysninger, gennemse, udforske eller scanne internettet; (j) til uanstændige eller umoralske formål eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsforanstaltninger for tjenesten eller enhver relateret hjemmeside samt andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde de forbudte Brugsbetingelser.AFSNIT 13-ANSVARSFRASKRIVELSE OG ANSVARSBEGRÆNSNING

Vi garanterer ikke, repræsenterer eller repræsenterer, at din brug af vores Service vil være uafbrudt, sikker, rettidig eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan trække tjenesten tilbage på ubestemt tid eller annullere den til enhver tid uden varsel. Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem Tjenesten, leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) på et "som det er" og "som tilgængeligt" grundlag for din brug uden erklæringer, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelige eller underforståede, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed eller salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

ELSIA, vores direktører, officerer, medarbejdere, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere og licensgivere er under ingen omstændigheder ansvarlige for skader, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffende, specielle eller følgeskader, herunder men ikke begrænset til tabt fortjeneste, indtægter, besparelser eller data, udskiftningsomkostninger eller andre lignende skader, hvad enten det er i kontrakt, erstatningsret (inklusive uagtsomhed), kontrakt, erstatningsret (inklusive uagtsomhed), objektivt ansvar eller på anden måde, der opstår som følge af din brug af Tjenesten eller enhver service eller produkt, der bruger tjenesten, eller ethvert andet krav, der på nogen måde vedrører din brug af Tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i noget indhold eller tab eller skade som følge af brugen af Tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er indsendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, selvom du er blevet underrettet om muligheden for, at sådanne krav opstår. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller hændelige skader, vil vores ansvar i disse stater eller jurisdiktioner være begrænset til det maksimale omfang, der er tilladt ved lov.

AFSNIT 14-SKADESLØSHOLDELSE

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde ELSIA og vores moderselskab, datterselskaber, associerede selskaber, partnere, ledere, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere, skadesløse fra ethvert krav, herunder rimelige advokatsalærer, foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse brugsbetingelser eller de dokumenter, der henvises til heri, eller din overtrædelse af nogen lov eller andres rettigheder.

AFSNIT 15-ADSKILLELIGHED

Hvis en bestemmelse i disse brugsbetingelser anses for ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal denne bestemmelse ikke desto mindre håndhæves i videst muligt omfang tilladt ved lov, og den del, der ikke kan håndhæves, anses for at være adskilt fra disse brugsbetingelser uden at påvirke gyldigheden og håndhævelsen af eventuelle resterende bestemmelser.AFSNIT 16-OPSIGELSE

De forpligtelser og forpligtelser, som parterne har pådraget sig inden datoen for opsigelsen, skal overleve opsigelsen af denne aftale til alle formål.

Disse brugsbetingelser forbliver i kraft, medmindre og indtil de opsiges af dig eller os. Du kan opsige disse vilkår for brug til enhver tid ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores Tjenester, eller når du ophører med at bruge vores hjemmeside. Hvis vi efter eget skøn fastslår eller har mistanke om, at du ikke overholder eller ikke har overholdt nogen vilkår eller bestemmelse i disse brugsbetingelser, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel til dig. Du forbliver ansvarlig for alle skyldige beløb til og med opsigelsesdatoen, og som følge heraf kan vi nægte dig adgang til vores Tjenester (eller dele heraf).

AFSNIT 17-HELE AFTALEN

Vores manglende udøvelse eller håndhævelse af nogen rettighed eller bestemmelse i disse brugsbetingelser udgør ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse.

Disse brugsbetingelser eller andre driftspolitikker eller regler, der er offentliggjort af os på denne hjemmeside eller relateret til tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten. De erstatter alle tidligere og samtidige aftaler, kommunikation og forslag, mundtlige eller skriftlige, mellem dig og OS (herunder, uden begrænsning, enhver tidligere version af servicevilkårene).Enhver tvetydighed i fortolkningen af disse servicevilkår skal ikke fortolkes til skade for den udfærdigende part.


ARTIKEL 18 - LOVVALG

Disse brugsbetingelser samt eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer tjenesterne til dig, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i 2332
Toronto, på M9C 3J5.


AFSNIT 19-ÆNDRINGER I VILKÅRENE FOR BRUG

Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af brugsbetingelserne på denne side.

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse brugsbetingelser ved at offentliggøre sådanne opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside fra tid til anden for ændringer. Din fortsatte adgang til eller brug af vores hjemmeside og tjenesten efter udstationering af ændringer i disse brugsbetingelser udgør din accept af disse ændringer.