ReturpolitikRETURNERING


----Vores politik gælder i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage, efter at du fysisk har modtaget din ordre, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller ombytning." .For at være berettiget til returnering skal varen være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i original emballage.Flere typer produkter kan ikke returneres.For at foretage en returnering skal du fremvise os en kvittering eller dokumentation for købet.Du må ikke returnere købet til producenten.* Enhver genstand, der ikke er i original stand, er beskadiget eller har nogle dele, der mangler af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.

* Nogle genstande, der returneres mere end 30 dage efter levering.Tilbagebetalinger (hvis relevant)

Når vi har modtaget og kontrolleret den returnerede vare, sender vi dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget den. Vi vil også informere dig om vores beslutning om at godkende eller afvise anmodningen om tilbagebetaling.

Hvis ansøgningen godkendes, vil tilbagebetalingen blive behandlet, og kreditkort vil automatisk blive brugt dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode, inden for et vist antal dage.Ved forsinket eller manglende tilbagebetaling (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, bedes du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter din kreditkortsudstedende enhed, og der kan gå en vis forsinkelse, før tilbagebetalingen er officielt bogført.

Så kontakt din bank. Det er ofte en sagsbehandlingstid, der er nødvendig, før en tilbagebetaling er bogført.

Hvis du efter at have gennemført alle disse trin stadig ikke har modtaget tilbagebetalingen, kan du kontakte os på info@fora-offisiell.com


Salgsposter (hvis relevant)

Kun varer til almindelige priser kan refunderes. Salgsvarer kan desværre ikke refunderes.Ombytning (hvis relevant)

Vi bytter kun en vare, hvis den er beskadiget eller ødelagt. Hvis du i dette tilfælde ønsker at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail til info@fora-offisiell.comGave

Hvis den returnerede vare blev identificeret som en gave på købstidspunktet, og den blev sendt direkte til dig, vil du modtage et gavekredit svarende til værdien af din returnering. Så snart vi har modtaget den returnerede vare, vil du få tilsendt et gavekort via e-mail.Hvis varen ikke blev identificeret som en gave ved købet, eller hvis gavegiveren foretrak at få varen først og give den til dig senere, sender vi en tilbagebetaling til gavegiveren, og de vil vide, at du har returneret varen.Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere varen. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en tilbagebetaling, kan du returnere forsendelsesomkostningerne vil blive fratrukket fra den.Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det tager at modtage din ombyttede vare.Hvis du er varen er mere end 75 $ værd, skal du overveje at bruge en leveringstjeneste, der giver dig mulighed for at spore din forsendelse, eller købe en leveringsforsikring. Vi kan ikke garantere, at vi modtager den vare, som du returnerer til os.