Yleiset myynti- ja käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

----

KATSAUS

Tätä verkkosivustoa ylläpitää FORA. Käytämme koko sivustolla termejä "me", "meitä" ja "meidän" viitaten FORAan. FORA tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki siinä saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, sinulle, käyttäjälle, sillä edellytyksellä, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, edellytykset, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla meiltä jotain, osallistut "Palveluumme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ja edellytyksiä ("Käyttöehdot", "Käyttöehdot"), mukaan lukien ehdot, edellytykset ja käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai joihin on hyperlinkkejä. Näitä käyttöehtoja sovelletaan kaikkiin sivuston käyttäjiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, henkilöihin, jotka ovat kävijöitä, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällöntuottajia. Lue nämä käyttöehdot huolellisesti, ennen kuin käytät verkkosivustoamme. Käyttäessäsi tai käyttäessäsi mitä tahansa osaa sivustosta hyväksyt, että nämä käyttöehdot sitovat sinua. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja ja edellytyksiä, et ehkä voi käyttää verkkosivustoa tai sen palveluja. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaisesti niihin.

Kaikki uudet työkalut tai ominaisuudet, jotka lisätään tähän kauppaan, ovat myös käyttöehtojen alaisia. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla tällaiset päivitykset ja/tai muutokset verkkosivustollamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu aika ajoin muutosten varalta. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä muutosten julkaisemisen jälkeen hyväksyt nämä muutokset.Myymälämme sijaitsee Shopify Inc:ssä.Tämä yritys tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

KOHTA 1 - VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen alueellasi, maakunnassasi tai osavaltiossasi ja että olet antanut meille luvan antaa alaikäisten huollettaviesi käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen tai rikkoa mitään lainkäyttöalueellasi voimassa olevia lakeja käyttäessäsi palvelua (mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeuslait).

Et saa lähettää matoja, viruksia tai muuta tuhoisaa koodia.

Ehtojen rikkominen tai rikkominen johtaa Palveluiden välittömään irtisanomiseen.

2 JAKSO - EHDOT JA EDELLYTYKSET

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta keneltä tahansa milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.

Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietojasi) saatetaan siirtää salaamattomana ja että tähän sisältyy (a) siirto useiden verkkojen yli ja (b) muutokset, jotka tehdään verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukaisiksi ja mukautettaviksi. Luottokorttitietosi salataan aina, kun niitä siirretään verkkojen välityksellä.

Sitoudut olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai mitään yhteyttä verkkosivustolla, jonka kautta palvelua tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaamme.

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot on sisällytetty ainoastaan tarkoituksenmukaisuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai vaikuta näihin ehtoihin.

3 JAKSO - TIETOJEN OIKEELLISUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS

Emme ole vastuussa siitä, että tällä sivustolla annetut tiedot ovat epätarkkoja, epätäydellisiä tai vanhentuneita. Tämän sivuston sisältö on tarkoitettu vain yleiseen tiedottamiseen, eikä siihen pidä luottaa eikä sitä pidä käyttää ainoana perusteena päätöksenteolle ilman, että tutustutaan laajempiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajantasaisempiin tietolähteisiin. Jos luotat tämän sivuston sisältöön, teet sen omalla vastuullasi.

Tämä sivusto saattaa sisältää joitakin historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät määritelmän mukaan ole ajantasaisia, ja ne annetaan ainoastaan viitetarkoituksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta emme ole velvollisia päivittämään mitään sen sisältämiä tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata sivustomme muutoksia.

4 JAKSO - PALVELU- JA HINTAMUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai minkä tahansa sen osan) milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään hinnanmuutoksista tai Palvelun muuttamisesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla vain verkossa verkkosivuston kautta. Tällaisten tuotteiden tai palveluiden määriä voidaan rajoittaa, ja niiden palauttaminen tai vaihtaminen edellyttää ehdottomasti palautusehtojemme noudattamista.

Olemme pyrkineet esittämään myymälässä olevien tuotteiden värit ja kuvat mahdollisimman tarkasti. Emme kuitenkaan voi taata tietokoneen näytöllä näkyvien värien tarkkuutta. Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa tietylle henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Pidätämme oikeuden käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikkia tuotekuvauksia ja hinnoittelua voidaan muuttaa milloin tahansa, ilman ennakkoilmoitusta ja oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen myynnin milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla olevat tuotteiden tai palvelujen tarjoukset ovat mitättömiä siellä, missä se on laissa kielletty.

Emme takaa, että ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että Palvelussa olevat virheet korjataan.

KOHTA 6 - LASKUTUS- JA TILITIETOJEN OIKEELLISUUS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista meille tekemistäsi tilauksista. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaiset ostomäärät. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä, samalla luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos muutamme tilausta tai peruutamme sen, voimme yrittää ilmoittaa siitä ottamalla sinuun yhteyttä tilauksen yhteydessä antamasi sähköpostiosoitteen ja/tai laskutusosoitteen tai puhelinnumeron avulla. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, joiden uskomme olevan kauppiaiden, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiä. Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupastamme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja voimassaolopäivät, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Lisätietoja on palautusehdoissamme.

KOHTA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT

Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo, kontrolloi tai hallinnoi.

Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme sinulle pääsyn näihin työkaluihin "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman minkäänlaista takuuta, edustusta tai ehtoa ja ilman mitään hyväksyntää. Emme ole millään tavoin vastuussa mistään, mikä johtuu kolmannen osapuolen valinnaisten työkalujen käytöstäsi tai liittyy siihen.

Sivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu täysin omalla harkinnallasi ja omalla vastuullasi. Lisäksi sinun vastuullasi on tutustua niihin ehtoihin ja edellytyksiin, joiden mukaisesti kyseiset kolmannen osapuolen palveluntarjoajat tarjoavat tällaisia työkaluja, ja hyväksyä nämä ehdot ja edellytykset.

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja/tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Näihin uusiin palveluihin ja/tai ominaisuuksiin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

8 ARTIKLA - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT

Tietty sisältö, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla palvelumme kautta, voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaalia.

Tällä sivustolla olevat kolmannen osapuolen linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole velvollisia tarkastamaan tai arvioimaan niiden sisältöä tai tarkkuutta, emmekä takaa tai ota vastuuta kolmannen osapuolen lähteiden sisällöstä tai verkkosivustoista tai muusta sisällöstä, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai haitoista, jotka liittyvät näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden niihin liittyvien tapahtumien ostamiseen tai käyttöön. Lue näiden kolmansien osapuolten käytännöt ja käytännöt huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne, ennen kuin ryhdyt mihinkään liiketoimiin. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset on osoitettava kyseisille kolmansille osapuolille.

9 JAKSO - HUOMAUTUKSET, PALAUTE JA MUUT HUOMAUTUKSET

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyä sisältöä (esimerkiksi osana kilpailuihin osallistumista) tai jos lähetät ilman pyyntöämme luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhdessä "palaute"), annat meille oikeuden milloin tahansa ja rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja käyttää missä tahansa mediassa mitä tahansa lähettämääsi palautetta. Emme ole velvollisia, emmekä ole velvollisia (1) säilyttämään kommenttien luottamuksellisuutta, (2) maksamaan kenellekään korvausta annetuista kommenteista tai (3) vastaamaan kommentteihin. Voimme, mutta emme ole velvollisia, poistamaan sisältöä ja tilit, jotka sisältävät sisältöä, jonka katsomme oman harkintamme mukaan laittomaksi, loukkaavaksi, uhkaavaksi, herjaavaksi, panettelevaksi, pornografiseksi, säädyttömäksi tai muuten paheksuttavaksi tai joka loukkaa jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja. Suostut siihen, että kommenttisi eivät saa loukata minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyys, henkilöllisyys tai muut henkilökohtaiset tai immateriaalioikeudet. Lisäksi hyväksyt, että kommenttisi eivät saa sisältää lainvastaista, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia tai tietokoneviruksia tai muita haitallisia ohjelmistoja, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku, joka et ole, tai yrittää johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttien alkuperästä. Olet täysin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota mitään vastuuta sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.

10 ARTIKLA - HENKILÖTIEDOT

Henkilökohtaisten tietojesi välittämistä myymälässämme säännellään tietosuojakäytännöllämme. Klikkaa tästä nähdäksesi tietosuojakäytäntömme.

11 JAKSO - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT

Sivustollamme tai Palvelussa saattaa ajoittain olla tietoja, jotka sisältävät painovirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka liittyvät tuotekuvauksiin, hintoihin, kampanjoihin, tarjouksiin, toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen).

Meillä ei ole velvollisuutta päivittää, muuttaa tai selventää mitään Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tietoja, mukaan lukien mutta ei rajoittuen hintatietoihin, ellei laki sitä vaadi. Palveluun tai mihin tahansa siihen liittyvään verkkosivustoon sovellettavaa erityistä päivitys- tai päivityspäivää ei voida pitää osoituksena siitä, että kaikki palvelussa tai mihin tahansa siihen liittyvällä verkkosivustolla tarjotut tiedot on muutettu tai päivitetty.

12 JAKSO - KIELLETYT KÄYTTÖTARKOITUKSET

Käyttöehdoissa esitettyjen muiden kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä Sivustoa tai sen sisältöä:
(a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) laittomaan tekoon yllyttämiseksi tai siihen osallistumiseksi; (c) paikallisten asetusten tai kansainvälisten, liittovaltion, maakunnan tai osavaltion lakien, sääntöjen tai määräysten rikkomiseksi; (d) meidän tai muiden immateriaalioikeuksiimme kohdistuvien oikeuksien loukkaamiseksi tai loukkaamiseksi; (e) ahdistella, pahoinpidellä, loukata, solvata, herjata, panetella, halventaa, pelotella tai syrjiä ketään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai muunlaista haitallista koodia, joka vaarantaa tai voi vaarantaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toiminnallisuuden tai toiminnan; (h) kerätä tai jäljittää muiden henkilötietoja; (i) roskapostitukseen, phishingiin, kaappaukseen, tietojen kiristämiseen, selaamiseen, hakuun tai skannaukseen verkossa; (j) säädyttömiin tai moraalittomiin tarkoituksiin; tai (k) Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvatoimien häiritsemiseen tai kiertämiseen. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käytön kiellettyjen käyttöehtojen rikkomisen vuoksi.

 

KOHTA 13 - TAKUUVAPAUSLAUSEKE JA VASTUUN RAJOITTAMINEN

Emme takaa, edusta tai esitä, että palvelumme käyttö on keskeytyksetöntä, turvallista, oikea-aikaista tai virheetöntä.

Emme takaa, että Palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että voimme ajoittain peruuttaa Palvelun toistaiseksi tai peruuttaa sen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Hyväksyt nimenomaisesti, että Palvelun käyttäminen tai käyttämättömyys Palvelun käyttämiseen on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle Palvelun kautta tarjotut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin mainita) "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" -periaatteella käyttöösi ilman minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa edustusta, takuuta tai ehtoa, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehdot, jotka koskevat myyntikelpoisuutta tai myyntikelpoista laatua, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusoikeutta ja loukkaamattomuutta.

FORA, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme ja lisenssinantajamme eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingosta, menetyksestä, vaatimuksesta tai mistään suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rangaistusluonteisesta, erityisestä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, voittojen, tulojen, säästöjen tai tietojen menetykseen, korvauskustannuksiin tai muihin vastaaviin vahinkoihin, riippumatta siitä, onko kyse sopimuksesta, vahingonkorvausvelvollisuudesta (mukaan lukien huolimattomuus), sopimuksen, vahingonkorvausvelvollisuuden (mukaan lukien huolimattomuus), ankaran vastuun tai muunlaisen vastuun perusteella, joka johtuu Palvelun tai minkä tahansa Palvelua käyttävän palvelun tai tuotteen käytöstäsi tai mistä tahansa muusta väitteestä, joka liittyy millään tavalla Palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai puutteet missä tahansa sisällössä tai mikä tahansa tappio tai vahinko, joka johtuu Palvelun tai minkä tahansa Palvelun kautta lähetetyn, lähetetyn tai muuten saataville asetetun sisällön (tai tuotteen) käytöstä, vaikka sinulle olisi ilmoitettu tällaisten väitteiden mahdollisesta olemassaolosta. Koska joissakin valtioissa tai lainkäyttöalueilla ei sallita välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, vastuumme kyseisissä valtioissa tai lainkäyttöalueilla rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.

14 JAKSO - VAHINGONKORVAUS

Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään FORA:n ja emoyhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiöidemme, yhteistyökumppaniemme, toimihenkilöidemme, johtajiemme, edustajiemme, urakoitsijoidemme, lisenssinantajien, palveluntarjoajien, alihankkijoidemme, toimittajiemme, harjoittelijoidemme ja työntekijöidemme vahingoittumattomina kaikista vaatimuksista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka kolmas osapuoli on esittänyt näiden käyttöehtojen tai tässä viitattujen asiakirjojen rikkomisen vuoksi tai niistä johtuen tai kun olet loukannut mitä tahansa lakia tai jonkun toisen henkilön oikeuksia.

15 JAKSO - EROTETTAVUUS

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys katsotaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin pantava täytäntöön lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotettavaksi näistä käyttöehdoista vaikuttamatta muiden määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

16 JAKSO - IRTISANOMINEN

Osapuolten ennen irtisanomispäivää syntyneet velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeenkin.


Nämä käyttöehdot pysyvät voimassa, kunnes sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön. Jos päätämme tai epäilemme oman harkintamme mukaan, että et noudata tai et ole noudattanut näiden käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle. Olet tällöin edelleen vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti, jonka seurauksena voimme evätä sinulta pääsyn palveluihimme (tai niiden osiin).

LAUSEKE 17 - SOPIMUKSEN KATTAVUUS

Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä käyttöehdot tai muut toimintaperiaatteet tai säännöt, jotka olemme julkaisseet tällä sivustolla tai jotka liittyvät Palveluun, muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillä, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi. Ne korvaavat kaikki aiemmat ja samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset, olivatpa ne sitten suullisia tai kirjallisia, sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien rajoituksetta kaikki aiemmat versiot Palveluehdoista). Näiden Palveluehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei saa tulkita niiden laatijan vahingoksi.


18 ARTIKLA - SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Näihin käyttöehtoihin ja mahdollisiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme sinulle Palveluita, sovelletaan ja niitä tulkitaan 2332 Wellington Streetin lakia.
Toronto, ON M9C 3J5.


KOHTA 19 - KÄYTTÖEHTOJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla tällaiset päivitykset ja/tai muutokset verkkosivustollamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa aika ajoin verkkosivustomme, onko sinne tehty muutoksia. Jos jatkat verkkosivustomme ja palvelumme käyttämistä sen jälkeen, kun näihin käyttöehtoihin on tehty muutoksia, hyväksyt kyseiset muutokset.


KOHTA 20 - YHTEYSTIEDOT

Käyttöehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen info@kiidya.online .